Hogyan lehet sikeresen forgalmazni a videó tartalmakat?

Ez a cikk néhány tanácsot tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a videó marketing hogyan teheti meg az Ön és vállalkozása számára.

A YouTube kiváló szerkesztési funkciókat kínál webhelyén.Még hozzá is fűzhet megjegyzéseket és szöveget videójához.

Nem várhatja el, hogy a nézők 20 percnél rövidebb videókat nézzenek meg. Megnézheti ezt az időt, ha egy bizonyos termékkel dolgozik. Ha csak ki akarja adni a nevét, vagy üzletet kíván adni nekik, tartsa a videót legfeljebb 10 perc alatt.

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés

Beruházás lebonyolítás és műszaki ellenőrzés

A videóba beépített képernyőképezésre van szüksége webhelyéről. Ez lehetővé teszi a nézőknek egy pillantást az Ön webhelyének működésére. A képernyőképeket is hasznos lehet oktató videókban. Csak mentse a képernyőképet, és használja a videószerkesztő programokat a videóba történő beépítéshez.

A videó marketing lehetővé teszi az Ön hirdetését.

Az emberek folyamatosan keresik a videókat. Amint megmutatják szakértelmét, bíznak benne és megvásárolják termékeit.

Tegye tartalmát érdekesnek. Győződjön meg róla, hogy a videó valóban csomagol egy lyukat. Ha felteszi a YouTube-ra, további megtekintésekhez juthat, de nem, ha a videóid unalmasak és érdektelenek.

Valószínűleg lehetősége van arra, hogy szakemberekkel beszéljen, vagy dokumentálja tapasztalatait ezen az eseményen.Ha termékeit bemutatja, vagy nyilvánosan beszél, akkor ellenőrizze, hogy az eseményt videofelvétel rögzíti-e.

Videofelvétel készítésekor próbáljon meg videót készíteni egy olyan témáról, amelyben igazán hisz vagy érdekli.

Használja a video marketingt más közösségi média webhelyeinek népszerűsítéséhez.

Ki kell tudnia, hogy a videód megkapja-e a kívánt eredményeket. Nem szabad azt feltételezni, hogy mennyire értékes lesz a videó róluk. Nézze meg például, hogy hányan nézte meg a videódat, és nézze meg, hogy melyikkel jár több, és próbálja meg kitalálni, miért.

Ossza meg ezt a videót, amennyit csak tudsz. Küldje el e-mailben barátainak és családtagjainak. Tegyen közzé egy linket a blogjában róla. Bármilyen kommunikációs formán keresztül tudassa velük az embereket. Tegye közzé a tárhely vagy a közösségi média webhelyein.

Amikor videód felkerül a YouTube-ra, tudd, hogy moderálnod kell a megjegyzéseket. Ha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy lépést tartson a felhasználók megjegyzéseivel, és sok spammel vagy negatív visszacsatolással jár, egyszerűen csak tiltsa le a megjegyzéseket.

Ilyen módon az emberek láthatják a videót a saját webhelyén, miközben könnyedén hozzáférhetnek szolgáltatásokhoz és / vagy termékekhez. Ezzel a módszerrel nem veszíti el a nézeteit.

A videóval való forgalmazáshoz nincs szüksége magas színvonalú felszerelésre. A feladat nagy része. Akkor is használhatja okostelefonját, ha erre van szüksége.

Vannak olyan kérdések, amelyeket gyakran hallanak szolgáltatásaival vagy termékeivel kapcsolatban? Ezután a videókat felhasználhatja a kérdések megválaszolására. A videó, amely elmagyarázza a folyamatot, vagy elmondja, hogy valami működése miként teheti lehetővé, hogy vállalkozása nagyobb bizalommal bírjon benned.

Milyen kérdéseket kérne fel saját termékével kapcsolatban? Ügyfeleinek vannak ezek a kérdések. Adja meg a válaszokat egy szórakoztató videóban, hogy a nézők könnyen megemésztsék őket. Ha a videódat szórakoztató nézni, akkor az emberek nagyobb valószínűséggel osztják meg őket széles körben, és ezáltal növekszik az ügyfelek száma, mivel minél több ember látja azt.

A humor hasznos eszköz marketing videók készítéséhez. Az ügyfelek gyorsan el fogják veszíteni érdeklődését, ha a reklám nem eredeti és vicces. A reklám valószínűleg felhívja a nézők potenciális ügyfelek figyelmét, ha komikus vagy vicces. Próbálj meg minél kreatívabb lenni a kreativitással. Egy érdekes vagy vicces klipekkel eljuthat egy messzire.

Nézze meg a verseny által létrehozott népszerű videókat. Tudja meg saját video-preferenciáit a fogyasztó szemszögéből. Kérje meg barátait és családtagjait, hogy csinálják ugyanazt a dolgot. Használja az alábbi információkat, hogy segítsen összegyűjteni a sikert.

Biztosítani kell a nézők figyelmét. Ha nem tudja teljesíteni ezt a fő követelményt, más megközelítést kell alkalmaznia.

Nézze meg a versenytársak videóit. Ne próbálja meg pontosan azt csinálni, amit tesz, hanem inkább keresse meg a módját, hogy a videó kitűnjön. Tudnod kell egy ötletet arról, hogy mit csinálnak más márkák azért, hogy a közönség érdeklődését felkeltsék.

Ne erőltesse automatikusan azokat, akik meglátogatják a videódat. Az ügyfeleknek úgy kell választaniuk, hogy mikor akarnak játszani. Lehet, hogy olyan helyen látogatják meg webhelyét, ahol hirtelen, vagy esetleg nem akarnak. Hadd döntsék el, hogy megnézik-e a videót.

Hogyan tudja felmérni a videódat, ha nem olvas kommentárokat vagy a néző visszajelzéseit?

Ne készítsen egyet. Ha több videót készít, akkor több látogatókat vonz az oldalára. Érdemes lehet egy sorozatot létrehozni. Beszéljen egy másik témáról az egyes videókban, hogy általános benyomást keltsen vállalkozásáról, hogy lefedje az összes alapot.

Ehelyett arra kell összpontosítania, hogy olyan videót készítsen, amely megfizethető videókat mutat, amelyeket online vagy rendezvényeken mutathat be. Bérelhet egy gyártó céget is.

Ha videód három percig tart, vagy csak néhány másodpercig tartson? A videóit lehetőleg rövidnek és édesnek kell tartania.

Az erős video marketing tábor sokféle módon lehetséges